Moduláris házak

A moduláris házak (előregyártott házak), a jövő épületei, modern és időtálló megoldást jelentenek azok számára, akik egyszerű és gazdaságos lakhatást keresnek. Ezek a legolcsóbb építési lehetőség, mégis magas minőséget és alacsony energiafelhasználású jellemzőket kínálnak.

Gyárban gyártják őket, így a későbbi építésük gyors és hatékony, így nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthat. Míg a hagyományos építkezés akár hónapokig is eltarthat, moduláris háza akár néhány hét alatt elkészülhet.

A moduláris házak egyik legnagyobb előnye a nagyfokú mozgathatóság és a könnyű költözhetőség. Előregyártott jellegüknek köszönhetően könnyen szétszerelhetők és máshová szállíthatóak.

A mozgathatóság mellett a változtathatóságukkal is kitűnik. A modulok, amelyekből ezeket a házakat összeállítják, különböző formájúak és méretűek lehetnek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen kombinálhatók és a tulajdonos egyéni igényeihez igazíthatók legyenek. Ha több helyre van szüksége egy bővülő család vagy vállalkozás számára, egyszerűen további modulokat adhat hozzá, hogy nagyobb területet kapjon.

A különböző anyagok és designelemek választékából kiválaszthatja az Ön preferenciáinak és környezetének leginkább megfelelő stílust. A modern és minimalista, valamint a hagyományos és rusztikus stílusoktól kezdve a lehetőségek szinte korlátlanok.

Moduláris házaink A1-A0 osztályú tanúsítvánnyal rendelkeznek, és természetes anyagokból készülnek, ami garantálja az egészséges és környezetbarát lakhatást. Ezek az anyagok környezetbarátok és jó hőszigetelést biztosítanak, ami segít csökkenteni az energiafogyasztást, valamint a fűtési és hűtési költségeket.

Tartson lépést a modern trendekkel, és fektessen be egy olyan moduláris otthonba, amely készen áll arra, hogy hosszú távú elégedettséget és kényelmet nyújtson Önnek új otthonában, üzleti vagy szabadidős célokra.

A professzionális megközelítésnek és a moduláris rendszer rugalmasságának köszönhetően álmai házát kulcsrakészen, pontosan az Ön ízlése szerint és hosszú várakozás nélkül kaphatja meg.
A moduláris házak ideális megoldást jelentenek azok számára, akik modern és praktikus életmódot keresnek. Az ár, az építés gyorsasága és a rugalmasság terén jelentkező előnyeiknek köszönhetően kompromisszumok nélkül minőségi és személyre szabható életet élhet. Fektessen be egy moduláris házba, és tapasztalja meg a megérdemelt kényelmet és komfortot.

Változatok

Két változatban készítünk moduláris házakat:

  1. – a külsőt teljesen elkészítik, a belső teret pedig a megrendelő készíti el.
  2. teljes modul az ügyféllel kötött megállapodás szerint.

Különböző méretű és felszereltségű modulokat készítünk.

Felszereltség: csempe, úszó padló, PVC padlófűtés, légkondicionáló, konvektorok, infravörös panel, vezetékek, víz, csatorna, napkollektorok, házi vízmű, riasztó, füstérzékelő, külső és belső redőnyök, komplett fürdőszoba szaniterekkel.

Galéria

Érdekel egy árajánlat

Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Árkalkuláció