Modul házak

A modul házaink azzok számár ajánlott, akik minőségi, gyors és olcsó megoldást keresenek. Házaink az EcoSIP anyagből készülnek, amely a statistikailg legstabilabb a könnyűszerkezetes technológiák közül.

Hőátbocsájtási révén alkalmas passzívhaz vagy nagyon alacsony energiaigényű ház építésére.Az EcoSIP előregyártott technológia emiatt, milliméter pontos, kiküszöboli a helyszíni szerelést és az emberi hiba lehetőségeit. Környezettudatos technológia, energiatkarékos, környzett barát, könnyen bővíthetó, tűzbiztos, kiváloan hang-és hőszigetelt, 3 hónap allat felépül.

A modulházak (előregyártott házak), a jövő épületei, modern és időtálló megoldást jelentenek azok számára, akik egyszerű és gazdaságos lakhatást keresnek. Az EcoSip techológia korszerű, környzetbarát, gyors és nagyon kedvező árú.

Magas minőséget, modern megjelenést és energiatakarékoságot nyújt. Egyedi tervezésel dolgozunk, tehát személyre szabot modul házakat építunk. Gyárban gyártjuk őket, így a későbbi építésük gyors és hatékony, így nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthat. Fix áron megépíthetó, nincsenek plusz költségek, mind a hagyományos építkezésnél. Míg a hagyományos építkezés akár hónapokig is eltarthat, moduláris háza akár néhány hét alatt elkészülhet.

A modulok, amelyekből ezeket a házakat összeállítják, különböző formájúak és méretűek lehetnek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen kombinálhatók és a tulajdonos egyéni igényeihez igazíthatók legyenek. Ha több helyre van szüksége egy bővülő család vagy vállalkozás számára, egyszerűen további modulokat adhat hozzá, hogy nagyobb területet kapjon.

A különböző anyagok és designelemek választékából kiválaszthatja az Ön elképzéseleinek és környezetének leginkább megfelelő stílust. A modern és minimalista, valamint a hagyományos és rusztikus stílusoktól kezdve a lehetőségek szinte korlátlanok.

Tartson lépést a modern trendekkel, és fektessen be egy olyan moduláris otthonba, amely készen áll arra, hogy hosszú távú elégedettséget és kényelmet nyújtson Önnek új otthonában, üzleti vagy szabadidős célokra.

A professzionális megközelítésnek és a moduláris rendszer rugalmasságának köszönhetően álmai házát kulcsrakészen, pontosan az Ön ízlése szerint és hosszú várakozás nélkül kaphatja meg.
A moduláris házak ideális megoldást jelentenek azok számára, akik modern és praktikus életmódot keresnek. Az ár, az építés gyorsasága és a rugalmasság terén jelentkező előnyeiknek köszönhetően kompromisszumok nélkül minőségi és személyre szabható életet élhet. Fektessen be egy moduláris házba, és tapasztalja meg a megérdemelt kényelmet és komfortot.

Változatok

Két változatban készítünk moduláris házakat:

  1. – a külsőt teljesen elkészítjuk, a belső teret pedig a megrendelő készíti el.
  2. komlet moduház a megegyezés szerint a megrendelővel

Különböző méretű és felszereltségű modulokat készítünk.

Felszereltség: csempe, hajó padló, PVC padlófűtés, légkondicionáló, elektromoskonvektorok, infravörös panel, vezetékek, víz, szenvíz ,villamoság , napkollektorok , riasztó, füstérzékelő,redőnyök, komplett fürdőszoba szaniterekkel.

Galéria

Mám záujem o cenovú ponuku

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať.

Árkalkuláció